Linda de Mol wil niet uit de spotlights

Linda de Mol zou het knap lastig vinden om haar plek in de spotlights op te geven. Dat bekent de presentatrice in TROS Kompas. De Mol wil niet alleen maar backstage werken. “Dat is niet om de aandacht, hoor, daarvan heb ik mijn portie in het leven wel gehad. Ik denk meer dat ik het hele sfeertje in de studio zou missen. Werken met een ploeg mensen en dan daarna nog even met z’n allen gezellig aan de bar, lekker beppen met mijn visagiste. En ik vind het werk gewoon zo leuk.”

Ze geniet van het werk backstage, maar wil altijd blijven presenteren. “Ik werk nu al voor negentig procent achter de schermen en dat vind ik ook ontzettend leuk. Ik kan me dus best voorspellen dat ik ooit vooral bedenk en maak en niet meer per se alles wil presenteren. Maar als een programma echt bij me past, vind ik dat ook wel weer leuk.

Haar laatste wapenfeit is de nieuwe show Weet Ik Veel. “Programma’s als Beauty & De Nerd, Echte Meisjes in de Jungle en Dames in de Dop suggereren dat het slecht gesteld is met de algemene kennis van jongeren. Ik wil daar iets tegenoverstellen, laten zien dat er genoeg jonge mensen zijn die wél wat weten.

De Mol heeft een recordweekend achter de rug. Weet Ik Veel noteerde haar meest bekeken aflevering tot nu toe, terwijl Miljoenenjacht haar meest bekeken aflevering in ruim zeven jaar had.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen