Cilly Dartell heeft nog geen oplossing voor Dubai

Foto: MAXCilly Dartell weet nog niet hoe ze haar programma Studio MAX Live gaat combineren met haar leven in Dubai, waar ze haar man heeft achtergelaten. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Dartell deed Hart van Nederland altijd week op, week af, maar haar werk voor Omroep MAX is voltijds. “We hebben nog niet besproken hoe we dat nu gaan doen. Voorlopig ben ik elke week te zien en komt Jan nu in het weekend, als zijn schema het toelaat, naar mij“, zegt ze.

Dat vliegen is voor haar echtgenoot niet zo’n drama. “Hij is piloot en maakt veel vlieguren. Het toeval wil dat we net een pied-à-tierre in Amsterdam hebben gekocht. Dat was meer bedoeld voor onze jongste zoon David als die naar Nederland zou komen. Maar nu woon ik er en soms is Jan bij me. Zo ging het ook in het begin van onze relatie. Heel romantisch.”

Van haar thuisland ziet Dartell nu bar weinig. “Officieel ben ik geëmigreerd. Mijn thuis is Dubai. Toen ik daar aankwam, nam ik me voor mijn netwerk te gaan gebruiken om aan het werk te gaan. Mijn vrijheid had lang genoeg geduurd. En toen belde Jan Slagter.”

De baas van MAX was erg geïnteresseerd. “Vanaf het moment dat hij hoorde van mijn ontslag wilde hij me bij Omroep MAX hebben. Maar hij had steeds geen programma voor me. Totdat Myrna Goossen aangaf naar de radio te willen. Dolgelukkig was ik. Het is onwijs leuk om te doen.”

Ik mag nu echt mensen interviewen, in plaats van zoals bij Hart van Nederland van de autocue voorlezen. Ik ben in een enorm warm nest terecht gekomen. Ik voel me heel welkom. Dat is een fijn gevoel. SBS 6 is een afgesloten hoofdstuk, ik werk nu bij MAX.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen