Dan Karaty krijgt real life-soap bij RTL

RTL werkt aan een real life soap voor Dan Karaty, professioneel jurylid in een aantal van haar tv-shows. Dat vertelt de choreograaf dinsdag in De Telegraaf. Vanwege zijn vele werk in Nederland emigreert Karaty met zijn gezin naar Amsterdam. “RTL wil een reallife maken over onze emigratie. Ik kwam maar één seizoen mee voor So You Think You Can Dance. Maar Erland Galjaard van RTL had steeds meer werk voor me. Hij roept steeds dat het wel leuk is zo’n Amerikaan in Holland.” 

Zijn vrouw Natasha vindt wel dat Karaty aan zijn Nederlands moet werken. “Hij moet zelf naar de nonnen. Hij zit als jurylid nu nog met een oortje in naar de vertaling te luisteren. Dat kan natuurlijk niet. Ik ben Nederlands aan het leren.

Ze verheugt zich op haar nieuwe woonplaats. “Ik vind het hier gemoedelijk en in Amsterdam vind je eigenlijk alles wat je ook in New York hebt. Het is een echte metropool en dan met die grachtenpanden misschien architectonisch wel de mooiste van de wereld.

De real life soap zal even wennen worden, denkt ze. “Dat wordt nog wel wennen, de hele dag camera’s achter je aan. Ook als je nog geen make-up op hebt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen