Liza Sips in dagelijkse soapserie Malaika

Jaren na haar vertrek uit Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4 krijgt actrice Liza Sips nu een hoofdrol in de nieuwe soapserie Malaika van zusterzender RTL 5. Dat heeft een woordvoerster van het station donderdag laten weten. De voltallige cast van de nieuwe soap is nu compleet en bekend. Naast Jasmine Sendar, Curt Fortin, Melissa Drost en Anke Engels zijn nu ook de namen van Juvat Westendorp, Betje Koolhaas, Sjoerd Dragtsma, Olaf Malmberg en Sips bekendgemaakt. 

Nina van Koppen, Zahra Ouajil, Tim Linde, Eva Smid en Gamze Tazim maken in Malaika hun tv-debuut. “Uniek aan de soap is dat een aantal acteurs zelf ervaring heeft met werken in de zorg“, legt de zegsvrouw uit.

De soap draait onder andere om de drie stagiaires Zoë (Nina van Koppen), Robin (Tim Linde) en Anna (Liza Sips), die samenwonen in een antikraakpand en hun eerste stappen zetten in het werken in de zorg. Ze lopen stage in zorgcentrum Malaika.

Daar werken zij samen met ervaren verpleegkundigen als Mike (Curt Fortin), Luciel (Jasmine Sendar) en Bas (Juvat Westendorp), die allen zo hun eigen achtergronden, problemen en onderlinge verliefdheden hebben.

De opnames met veertienkoppige cast zijn in volle gang met een voormalig zorgcentrum als decor. De productie is in handen van Bing Film & TV onder creatieve leiding van Johan Nijenhuis.

De soap is vanaf 25 maart elke werkdag tussen 19.05 en 19.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen