Cilly Dartell heeft Skype-huwelijk door omroep MAX

Foto: SBSCilly Dartell heeft door haar nieuwe baan bij het tv-programma Studio MAX Live nauwelijks tijd om af te reizen naar haar woning in Dubai, waar haar man verblijft als hij niet hoeft te vliegen. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. Waar Dartell Hart van Nederland week op, week af presenteerde, is nu elke maandag tot en met donderdag op de buis. “Nu eten we samen via Skype of drinken we gelijk een glaasje wijn. En we hebben veel telefonisch contact“, zegt de tv-ster over haar man.

Haar partner is nog steeds erg bij Dartell betrokken. “Een half uur na mijn eerste uitzending belde hij al om te zeggen dat ik het geweldig had gedaan. Had hij vanuit Dubai al op Uitzending gemist gekeken. Uiteraard kreeg ik na het compliment wel het lijstje met verbeterpunten door. Want Jan blijft altijd heel kritisch”, lacht ze.

Ze voelt zich op haar plek bij MAX. “Het was allemaal zo onverwacht en het is zo snel gegaan. Maar wat fijn. Ik ben echt in een warm bad terechtgekomen. Ik zit helemaal op mijn plek daar.

Nu weet ik pas hoe ik het interviewen heb gemist. Ik vind het heerlijk om weer met mensen te praten“, aldus de skypende presentatrice.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen