Jack Spijkerman wil Geert Wilders niet op bezoek

Jack Spijkerman wil absoluut niet dat Geert Wilders ooit langskomt in zijn RTL 4-programma Wat Vindt Nederland. Dat zegt de presentator in Avrobode. Spijkerman moet er niet aan denken om televisie te maken met de PVV-politicus. “Geert Wilders hoef je niet naast me te zetten. Niet omdat ik het niet met hem eens ben – ik ben het met wel meer mensen niet eens -, maar ik voel geen enkele klik met die man. Gelukkig houdt de redactie daar rekening mee“, zo vertelt hij.

De tv-host is sowieso kritisch met wie hij toelaat. “Ik wil alleen sterren van de A-categorie. Dus geen Emile Ratelband en ook niet Kelly van der Veer. Ik vind dat mensen zonder inhoud. Wat Vindt Nederland? Gaat over de mening van Nederland. Daarom moet je mensen hebben die wel eens een krant lezen.”

Het bulkt de laatste tijd van BN’ers uit de b-, c- of d-categorie. De zoon van Dries Roelvink in Fort Boyard: hoezo? Je wilt Dries Roelvink in het water zien flikkeren, niet z’n zoon. Zelfs de buurvrouw van een BN’er is tegenwoordig al goed genoeg.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen