Patricia Paay in jury Sterren Dansen op het IJs

Foto: RTLPatricia Paay neemt plaats in de jury van het nieuwe seizoen Sterren Dansen op het IJs op SBS 6. Haar collega’s zijn Jody BernalMarc Forno en een expert van de schaatsbond. Dat zegt presentator Gerard Joling woensdag in De Telegraaf. Paay verliet SBS 6 in 2010 voor een tweejarig contract bij RTL 4, maar die is niet verlengd. Op de vraag of ze welkom blijft in de jury van Holland’s Got Talent, kan een RTL-zegsman nog geen uitsluitsel geven. “Daar is nog geen besluit over genomen.

Waar Paay de opvallende naam in de jury is, is Bonnie St. Claire een opvallende naam op de ijsbaan. “Ondanks het feit dat Bonnie vorige week bij het repeteren nog door twee man moest worden ondersteund op het gladde ijs, heeft ze wel ’ja’ gezegd“, vertelt Joling.

Andere kandidaten zijn Ajaxcied Andy van der Meijde, Antje Monteiro  en Jarno Hams, de sterkste man van Nederland. “En we hebben behalve de schaatsende Marokkaanse Mimoun ook oud GTST ’er Christophe Haddad en stoeipoes Monique Sluyter.

De SBS 6-show begint op 1 januari. “De andere zenders zijn bang van ons. Een goed teken. We krijgen geduchte concurrentie. Zo zet RTL de TV Kantine in. Maar bij ons wordt het ook lachen, hoor.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen