Marjolein Keuning was toe aan GTST-pauze

Marjolein Keuning is op eigen initiatief een paar maanden uit Goede Tijden Slechte Tijden gegaan. Dat vertelt de actrice in weekblad Story. Keuning is nu weer terug in de dagelijkse soapserie als Maxime Sanders. “Ik vroeg zelf of ik er een paar maanden tussenuit mocht. Mijn contract liep in juni af. Ik kon direct verder als ik dat wilde, maar ik besloot een rustpauze in te lassen. Vier jaar lang was ik onafgebroken in beeld als Maxime Sanders. Ik merkte dat ik aan niets anders meer toekwam.”

Zo is theater op een laag pitje gekomen. “Zulke dingen vergen veel voorbereiding. En die tijd ontbrak mij. Was ik niet met GTST bezig, dan besteedde ik mijn tijd aan mijn man Henk Poort en onze dochters Lana en Suze.”

De afgelopen maanden kon ze eindelijk een start maken met haar tourneeplannen. “Maar inmiddels ben ik ook weer hard aan werk bij GTST. Onlangs namen we de kerst- en oud & nieuw-scènes op. De verhaallijnen zijn zó spannend.”

Mijn soapbroer Marcus Sanders, gespeeld door Hugo Metsers, komt terug. Wat er precies gaat gebeuren, mag ik uiteraard niet zeggen. Maar geloof het maar gerust: de schrijvers hebben fantastisch werk geleverd!”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen