GTST-Beau: ‘Leven veranderd door soap’

Na bijna vijf maanden Goede Tijden Slechte Tijden merkt acteur Beau Schneider dat zijn hele leven veranderd is. Dat vertelt de zoon van de recent overleden actrice Will van Kralingen in Story. Schneider is inmiddels een bekende Nederlander geworden. “Mijn leven is enorm veranderd. Kon ik voorheen nog anoniem over straat, nu word ik overal herkend. Het is allemaal vele malen heftiger dan toen ik in SpangaS zat. Ik vind het een eer om aan GTST mee te werken.

Het is een erg leuke rol, vindt hij. “Wie kan er nu zeggen dat hij dagelijks voor de camera staat met geweldige collega’s? Zoveel werk is er vandaag de dag niet meer.”

Hij had support van zijn ouders. “Mijn moeder vond het meteen leuk. Zij weet dat het tegenwoordig moeilijk is om werk te krijgen. Mijn vader twijfelde eerst. Maar vond het daarna ook prima.”

Goed nieuws voor zijn trouwe fans: hij is nog single. “Ik geniet zo enorm van de dingen die me de laatste tijd overkomen, dat een relatie momenteel niet eens in mijn leven past. Leer ik een leuk meisje kennen, dan vind ik dat uiteraard te gek. Maar ik zoek niet.”

Ik ben pas 24, en weet zeker dat het met de liefde goed zal komen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen