‘Vervolg op Moeder, Ik Wil Bij De Revue waarschijnlijk’

Het is waarschijnlijk dat er een vervolg komt op de tv-hit Moeder, Ik Wil Bij De Revue met in de hoofdrollen Egbert-Jan Weeber en Noortje Herlaar. Dat vertelt producent Job Gosschalk in weekblad Privé. Gosschalk denkt wel dat er even overheen gaat. “Nu Moeder Ik Wil Bij De Revue een succes blijkt te zijn, zal er vast wel een vervolg komen, maar niet meteen het volgende televisieseizoen. Daar gaat productioneel een bepaalde periode overheen dat kan zeker een jaar zijn“, legt hij uit.

Er keken maandag 1,7 miljoen mensen naar de serie. “Ik had niet verwacht dat het zo’n succes zou worden. Je hoopt het, maar dat de serie zo veel kijkers trekt, is boven verwachting.

Gosschalk heeft nog niet nagedacht over het vervolg. “Uiteraard heeft het de afgelopen weken wel door mijn hoofd gespookt, maar we zijn er nog niet met de omroep over in gesprek. Ook scenarioschrijvers Paula van der Oest en Maarten Lebens hebben nog geen plannen in die richting.”

Veel betrokkenen hebben nu ook vakantie. “Want vergeet niet, de laatste opnamen voor Moeder Ik Wil Bij De Revue zijn vlak voor de eerst uitzending geschoten. We hadden wat dat betreft een strak opnameschema.”

Als Revue binnenkort ophoudt, moet de kijker het dus een flinke tijd zonder stellen. “Maar goed, we sturen de kijker niet het bos in, want aansluitend op Moeder Ik Wil Bij De Revue komt ’s Schaep in Mokum bij de KRO. Dus de komende winter valt er voor de liefhebbers van Nederlands televisiedrama nog veel te genieten.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen