Babette van Veen voelt verwantschap met Oprah

Foto: SBSBabette van Veen voelt zich door de manier waarop ze haar ellende met de kijker deelt, verwant met Oprah Winfrey. Dat vertelt de actrice in VARAgids. De gescheiden Van Veen zoekt momenteel naar liefde in een Net5-show. “Vaak word ik neergezet als een troosteloos gescheiden moeder van boven de veertig met twee kinderen. Nu kan ik zelf eens laten zien hoe de vork in de steel zit. Oprah Winfrey is er ook niet voor teruggeschrokken haar eigen falen en fouten te laten zien.

Winfrey was een voorbeeld voor vooral afro-Amerikaanse vrouwen en Van Veen voelt zichzelf ook een voorbeeld. “Ik ben een bekende Nederlander en dan heb je ook een voorbeeldfunctie. Heerlijk zo’n platform.

Elke week is in Net5’s Samen Single te zien hoe Van Veen met vier andere bekende vrouwen praat over de liefde. “Gesprekken met diepgang, over de liefde, twijfels, het leven. Ik heb een enorme hekel aan interviewers die niet verder komen dan vragen als: Want? Of: Dus? Ik vind het belangrijk om die gesprekken goed te doen.”

Dit programma staat dicht bij mij“, besluit ze.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen