Isabelle Brinkman had moeite met Shownieuws

Foto: SBS

Isabelle Brinkman is jaren geleden vertrokken bij Shownieuws, omdat ze zich er niet prettig meer bij voelde. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Brinkman had moeite met de showrubriek. “Ik ben al een tijdje niet meer te zien op de nationale tv, omdat ik een paar jaar geleden een beslissing voor mezelf heb genomen. Ik vond mijn werk bij Shownieuws fantastisch, maar ik merkte wel dat ik steeds meer moeite had met dat hele stardom-gebeuren“, legt ze uit.

Ze voelde zich niet zichzelf. “Ik ben nogal een uitgesproken iemand. Ik werd er heel moe van om steeds te denken: had ik dat wel kunnen vragen of had ik dat wel kunnen zeggen. Je bent toch een beetje publiek bezit. Dat is niet erg als je een nieuwsprogramma presenteert, want dan kun je objectief zijn, maar ik had die luxe niet. Daarom ben ik meer op de achtergrond gaan werken.”

Nu zit ze bij de regionalen. “Wanneer je daarna dan helemáál uit die televisiemolen stapt, wordt het opeens heel erg stil. Ik vind het overdreven om het een zwart gat te noemen, maar ik moest wel even omschakelen. Maar ik ben en blijf toch een mediamens en toen Omroep West belde heb ik meteen ja gezegd.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen