Jennifer Hoffman bereidt zich voor op showbizz-exit

Jennifer Hoffman bereidt zich serieus voor op het einde van haar acteer- en presenteercarrière. Dat vertelt ze aan Televizier. Hoffman heeft een plan B. “Ik heb net een stage als productieassistent gedaan. Dat is mijn plan B. Ik ben 31 jaar en er is steeds minder werk voor acteurs. Tot nu toe ben ik altijd bezig geweest, maar je weet nooit zeker of je zo kunt blijven doorgaan. Het is crisis; om me heen zie ik veel acteurs en actrices ploeteren. Ik ben gewoon realistisch“, zo laat ze weten.

Voor Net5 presenteerde Hoffman programma’s als Passion For Fashion. Ze sluit een presentatievervolg niet uit. “Maar het programma moet dan wel bij me passen. Passion For Fashion en Topstylist: Home Edition vond ik leuk, maar waren toen niet echt iets voor mij.”

Nu is ze te zien in Dokter Tinus. “Er is steeds minder budget voor series; tijd is dan het eerste waarop wordt gekort. We draaien in vijf dagen tijd één aflevering. Dat lijkt misschien veel, maar dat is het echt niet.

Daardoor is de snelheid waarmee het gemaakt wordt, veel hoger. “Voor mij is het een sport. Ik vind het een uitdaging om in die korte tijd een goede prestatie neer te zetten.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen