Gerard Joling walgt van linkse politici op televisie

Foto: TROSSBS 6-ster Gerard Joling heeft zijn buik vol van alle linkse politici op televisie. Dat geeft de entertainer aan op zijn site. Er is een overdosis van lijsttrekkers als Diederik Samsom, stelt hij. “Je kunt de televisie niet aanzetten of je struikelt over de politici. Doodmoe word ik van meneer Samsom, prachtige blauwe ogen, goed ingestudeerde babbel, maar over een paar jaar heeft hij een topbaan en de kiezer mag opnieuw naar de stembus. Of erger nog: fluiten naar alle gedane beloftes.

Des te verder naar links, des te erger het volgens Gerard wordt. “Dan heb ik het nog niet eens over meneer Roemer. Kan die man niet gewoon directeur bij de Efteling worden, of het programma Praatjesmakers gaan presenteren? Mijn visie in zijn algemeenheid: links stemmen is alleen maar korte termijn planning en schuld.

Gerard wil zijn zuurverdiende geld niet nog vaker naar de belasting brengen. “Op Zweden na betalen wij de meeste belasting van geheel Europa, 52 procent is toch te gek voor woorden.”

Maar waarom schrijf ik dit eigenlijk? Gewoon omdat ik mij zorgen maak over ons land en houd mijn hart vast voor deze verkiezingen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen