Dominique Weesie: ‘Hans Teeuwen naar PowNed’

Foto: Bart HoornstraHans Teeuwen wordt één van de boeg- beelden van de nieuwe omroep PowNed van GeenStijl. Dat verklapte oprichter Dominique Weesie dit weekeinde op Veronica. Teeuwen zal naast het huidige boegbeeld Rutger van Castricum te zien zijn. “Ik kan me zo voorstellen dat types als Hans Teeuwen erbij komen. Ik heb hem al benaderd, maar hij wil een hele grote som met geld“, vertelt Weesie. “Maar dat hebben we straks, dus dat is eigenlijk ook geen probleem. Dus Hans Teeuwen komt erbij.”

Op dit moment vertegenwoordigt Rutger van Castricum GeenStijl. “Het zal zeker niet de grote Rutger-show worden. Hij is straks één van de pionnen van“, aldus Weesie.

Weesie vindt programmamaker Prem Radhakishun ook een interessante optie. “Ik vind Prem persoonlijk wel iemand die bij PowNed zou kunnen passen, maar ik ben niet de enige die het voor het zeggen heeft. En ja, je moet ook negers hebben. Daar is Prem een mooie van, denk ik. Ik weet überhaupt niet of hij wilt, maar het is in ieder geval iemand die de nodige reuring kan veroorzaken. Dat willen wij straks met PowNed ook. Wij zullen ons zeker niet conformeren aan wat nu in Hilversum gebruikelijk is. We gaan zeker op tenen staan, en dat zal pijn gaan doen voor velen.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen