John van den Heuvel laat RTL-sterren huilen

Foto: Nick van OrmondtJohn van den Heuvel kreeg tv-sterren dinsdag massaal aan het huilen tijdens de najaarspresentatie van RTL. Menigeen reageerde emotioneel op een voorproefje van zijn tv-show Ontvoerd!, waarin ontvoerde kinderen centraal staan. Dat vertelde bekend Nederland voor de camera van RTL Boulevard. Koffieleut Quinty Trustfull was getuige van de tranenparade. “Ik zat naast Linda de Mol en we hadden allebei tranen in onze ogen en ik had kippenvel over mijn hele lijf“, zegt ze. 

Haar collega Loretta Schrijver zag hetzelfde gebeuren. “Ik zat voor Irene Moors en die was aan het huilen achter me, en Gordon zat ernaast en die was ook aan het huilen.”

Moors verloor sowieso veel vocht tijdens de presentatie. “Ik heb tijdens de presentatie ook gehuild bij het programma van Robert ten Brink, Love is in the Air“, bekent ze.

Wendy van Dijk vindt Ontvoerd! ook een hoogtepuntje. “Ontvoerd: ja, dat moet ik zien“, zei ze.

Realityster Britt Dekker vindt de Van den Heuvel-show vooral leerzaam. “Dat is vet interessant. Stel dat je later een man krijgt en die is Surinaams, dan kun je er wel op voorbereid zijn dat die het kind niet meeneemt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen