Dries Roelvink badmeester in tv-show Gerard Joling

Dries Roelvink wordt badmeester in de nieuwe Gerard Joling-show Sterren Springen op Zaterdag, waarin bekende Nederlanders schoonspringen. Dat heeft hij laten weten aan Novum. Eigenlijk wilde Roelvink meedoen als kandidaat. “Ik ging op de hoogste duikplank staan, totdat er allemaal kinderen achter me zeiden: meneer ga er nou eens af. Toen ben ik met het trappetje weer naar beneden gegaan. Toen ging ik naar de duikplank van vijf meter, maar ook daar durfde ik niet van af.” 

SBS zag Roelvink toch graag in de show verschijnen. “Ik word waarschijnlijk een soort badmeester, een scheidsrechter, een sidekick van presentator Gerard Joling. Mijn gele zwembroek doe ik natuurlijk wel aan.

Justine PelmelayPatty Brard en Thomas Berge zijn nog wel aan het oefenen. “Yuri van Gelder lijkt me een goede schoonspringer, hij heeft het postuur van een sportman. Yuri is in ieder geval beter dan Terror Jaap. Jaap maakte een onvoorstelbare plons, het leek net een tsunami.

Sterren Springen op Zaterdag maakt onderdeel uit van de vernieuwde programmering van SBS 6. De eerste aflevering is aan het eind van de zomer.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen