Giel Beelen sluit overstap naar commerciële radio niet uit

Foto: VARAGiel Beelen sluit niet uit dat hij 3FM ooit verlaat voor een commerciële radiozender. Dat vertelt de dj aan Veronica Magazine. Beelen heeft er niets op tegen. “Er zijn commerciële flirts geweest, maar er was tot nu toe altijd wel iets dat ervoor pleitte om het níet te doen. Ik sluit niets uit, ik kan me best voorstellen dat ik op een gegeven moment ergens anders wil werken, gewoon vanwege de spanning, de uitdaging. En dan gaat het me echt niet om het cashen.

De radiomaker denkt dat het juist tegen hem zou kunnen werken. “Ik zou verketterd worden als ik naar de commerciëlen zou vertrekken, maar daar zou ik het niet om laten. Wat belangrijk is, is dat ik het programma kan maken dat ik wil maken. Zodat ik mezelf kan aankijken in de spiegel.”

Het meest beluisterde radioprogramma is nog altijd die van Edwin Evers op Radio 538. “Wat Edwin doet, is fenomenaal. Hij maakt een heel duidelijk programma. Hij heeft geen items, hij zit daar met twee gasten en ze praten over het nieuws van die ochtend.”

Het zou raar zijn als ik hem in zou halen. Ik draai muziek die nog niet bekend is, ik heb allerlei items en geluidseffectjes. Dat vind ik leuk, dat is mijn kunstwerkje. Het is ook geen streven om op een te komen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen