Raynor Arkenbout blij met eenmalige terugkeer in GTST

Raynor Arkenbout is er trots op dat hij vrijdagavond nog eenmaal te zien is in Goede Tijden Slechte Tijden, nadat zijn personage Edwin Bouwhuis dit voorjaar stierf. Dat zegt de acteur in Telegraaf. Vrijdag is een speciale Wicked-special van GTST te zien, over de emotionele toestand van Lucas (Ferry Doedens) na het overlijden van zijn partner. “Door deze aflevering sluiten we de verhaallijn rond de grote liefde van Lucas waardig af. Het voelt nu voor mij, voor de fans én voor Lucas goed.” 

Arkenbout had een eenjarig contract bij de soapserie, en werd plotseling uit de serie geschreven. Zijn personage overleed aan het Ebola-virus. “Voor de fans was het afscheid van Edwin vrij abrupt, maar voor mij was het ook echt afkicken. Ik miste de opnames enorm.”

In principe komen overleden personages in GTST niet meer terug. “In dit geval maken wij een uitzondering. Ferry Doedens is in Wicked de musical de vaste vervanger van Jim Bakkum, voor de rol van Fiyero. Het leek ons erg leuk om hier iets mee te doen“, aldus RTL.

Goede Tijden Slechte Tijden begint om 20.00 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen