Christophe Haddad heeft genoeg van GTST

Christophe Haddad ziet het niet zitten om terug te keren in Goede Tijden Slechte Tijden, ondanks dat de tekstschrijvers hem in de cliffhanger bewust niet lieten overlijden. Dat vertelt de acteur in De Telegraaf. Haddad is de vastigheid beu en wil iets anders. “Ze wilden me beslist niet dood laten gaan, maar ik kom voorlopig niet terug. Ik wil mijn horizon verbreden. Ik kies voor de zekerheid van de onzekerheid. Geen banden, met niets of niemand, en daardoor in vrijheid altijd ’ja’ kunnen zeggen.

Al direct na de laatste opnames van GTST, gooide Haddad het roer om. “Ik heb een pelgrimstocht gedaan naar Assisi in Italië. Het was net na de laatste opnames voor GTST en ik ben zo diep in mezelf terecht gekomen, dat ik nog beter besef hoe geweldig het is om in het nu te leven en een echt gelukkig persoon te zijn.

Onderweg beleefde Haddad dolle avonturen. “Ik was bijvoorbeeld in een kerk aan het mediteren en toen ik weer uit mijn gedachten kwam, was ik opeens omringd door een tiental zingende monniken. Normaal word je weggestuurd als zij aan hun eredienst beginnen, maar er was wederzijds respect, herkenning. Om nooit te vergeten.

Het heeft Haddad veranderd. “Nu is de tijd om me te laten verrassen door het lot. Daar past de vastigheid van een soap, hoe leuk GTST ook was, niet in. En ik ga ook niet in series in België acteren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen