Viviënne gespannen voor Songfestival-finale

Viviënne van den Assem vindt het spannend dat ze zaterdagavond de punten mag doorgeven namens Nederland tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Dat bekent de TROS-presentatrice bij Shownieuws. Van den Assem bereidt zich goed voor. “Het is nog een beetje onwennig zo, maar ik ga repeteren, want het is een onwijs technisch gebeuren. Ik moet ook alles goed zeggen in één keer en zo. Dat is toch wel spannend, ha ha“, zo laat de tv-persoonlijkheid weten.

Ze heeft nog geen openingszin bedacht. “Je moet natuurlijk een goede binnenkomer hebben in de paar seconden die je er bent. Daar ben ik nog op aan het oefenen. Misschien iets in het Azerbeidzjaans.”

Het is jammer dat Joan Franka er niet meer bij is op het podium, besluit Van den Assem. “Het maakt het natuurlijk wel extra speciaal als ik daar had gestaan met in de wetenschap dat zij in de finale stond.”

Ik vind het echt ontzettend jammer, maar we gaan zien hoe de finale wordt. Ik denk dat er heel veel mooie optredens tussen zitten.”

Het Nationaal Songfestival begint om 21.00 uur op Nederland 1.

 

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen