Yes-R teleurgesteld in Goede Tijden Slechte Tijden

Yes-R is teleurgesteld in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij kijkt de soapserie niet langer. Dat vertelt de rapper in VARAgids. Het niveau is gedaald, vindt hij. “Ik vond Goede Tijden Slechte Tijden lange tijd leuk, maar, no disrespect, ik vind het een soort jeugdserie geworden. In het begin van mijn carrière heb ik nog wel eens geroepen dat ik best een gastrol wilde spelen, maar nu zou ik het niet meer doen. Ik heb toch al drie bioscoopfilms gedaan, waarvan twee hoofdrollen“, zo laat hij weten.

Het alternatief om acht uur is het NOS Journaal. “Het is niet zo dat ik altijd het Achtuurjournaal kijk, maar als ik er toevallig in val, blijf ik wel hangen. We zijn niet zo maatschappelijk ingesteld – we hoorden ook pas na drie dagen dat het kabinet was gevallen. Maar dat komt misschien omdat we nog heel jong zijn en niet politiek gericht. Ik hoef me niet in alles te verdiepen.”

Liever kijkt hij naar muziek op tv. “Afgelopen jaar keek ik Ali B Op Volle Toeren natuurlijk, ik zat er zelf ook in. De grootste hit, Rosamunde, was ook van mij, daar ben ik wel heel trots op. In het begin, toen ze het concept aan het opbouwen waren, hebben ze nog overwogen om het programma in combinatie met mij te doen.”

Ik ben blij dat ik toen, ondanks het gigantische succes ervan, heb gezegd: het past niet bij mij. We zijn nu iets om mij heen aan het bouwen dat heel vet wordt, denk ik. Nee, ik zeg er echt nog niets over, maar ik ben héél enthousiast.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen