Irene Moors doet huiswerk Peter van der Vorst

Irene Moors liet niets aan het toeval over toen zij recentelijk geïnterviewd werd door Peter van der Vorst. Voordat hij bij haar thuis kwam voor zijn tv-show Van der Vorst Ziet Sterren, had ze al een heel draaiboek toegestuurd. Dat verklapte Van der Vorst vrijdag in zijn programma. Het programma lag zo goed als klaar. “We kregen een mail waarin stap voor stap stond wat we allemaal konden doen vandaag. Hoe laat we waar moesten zijn en welke fragmenten we konden laten zien“, zei hij.

Van der Vorst vond het wel fijn. “Het is fijn, maar ook irritant“, reageerde Moors. “Het heeft met twee dingen te maken. Ten eerste met perfectionisme: je wil als tv-maker meedenken over wat leuk zou kunnen zijn.

Aan de andere kant is het ook een kwestie van tijd, stelde Moors. “Hoe sneller we klaar zijn, hoe sneller we door kunnen met de rest van de planning. Er moet altijd te veel in een dag. Daarom doe ik dat.”

Moors vond het wel apart om een cameraploeg thuis toe te laten. “Het is ook wel gek dat hier een cameraploeg is hoor, want ik vind het toch wel gek om alles te laten zien aan de mensheid. Dat vind ik echt. Het is mijn domeintje. Alles weet iedereen van je en dit net niet.”

Van der Vorst ziet sterren trok vrijdag bijna 1,2 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen