Nikki Kerkhof wuift beschuldigingen divagedrag weg

Nikki Kerkhof wuift de beschuldigingen dat ze zich tijdens de opnames van het tv-programma De Beste Zangers van Nederland als een diva gedroeg, weg. Er is niets van waar. Dat heeft de Idols-winnares laten weten aan Shownieuws. Volgens medekandidaat Gerard Joling was ze soms ‘heel vreemd en verkeerd’. “Ik herken het niet. Ik verbaas me er wel over moet ik zeggen. Ik ben hartstikke teleurgesteld, want je hoopt dat iedereen zich hetzelfde voelt als dat ik mij heb gevoeld“, reageert ze.

Kerkhof weigerde om Jolings liedje Zing met me Mee in het Nederland te zingen. “Ik voel mij het meest comfortabel wanneer ik in het Engels zing, omdat het mijn moedertaal is. Dus ik heb gewoon geïnformeerd of ik het liedje, wat dus ook al in het Engels bestond, op die manier mocht zingen. Niemand had daar iets op tegen, dus.”

Volgens RTL Boulevard was Kerkhof tijdens de opnames ‘niet vriendelijk’, ‘onaardig’ en dronk ze te veel. “Ik moet zeggen dat ik het best wel spannend vond, sowieso om ander materiaal te zingen. Daarom zijn er ook momenten waarop je je natuurlijk niet op je gemak voelt. Dat hebben zij vast gevoeld en ervaren als onwennig“, stelt ze.

Ook kandidaat Yes-R heeft bevestigd dat het niet altijd pais en vree was. “Voor mijn gevoel ben ik op niemand boos geweest“, zegt Nikki echter. “Ik heb met niemand een probleem gehad. Ik zou niet weten waarom ik onaardig zou moeten zijn tegen iemand. Iedereen was gewoon prima en het was hartstikke leuk.”

Nikki is niet boos over de uitlatingen van haar medekandidaten. “Ik ben helemaal niet boos. Ik ga er niet meer van maken dan dat het is.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen