Nikki Kerkhof ligt niet goed bij De Beste Zangers

Nikki Kerkhof lag niet goed in de groep tijdens de opnames van het TROS-programma De Beste Zangers van Nederland. Dat meldt RTL Boulevard. Het showprogramma kreeg het gerucht pijnlijk bevestigd tijdens een interview met Gerard Joling en Ruth Jacott, die zich goed probeerden te houden, maar in lachen uitbarstten. “We hebben er niets over verteld hoor, chef van de TROS! We hebben alleen verteld dat ze hartstikke leuk is, toch?!“, gierde Joling in de showrubriek.

Kerkhof gedroeg zich volgens RTL Boulevard als een ‘kleine diva’, ‘dronk te veel’, was ‘niet vriendelijk’ en ‘onaardig’. Bovendien wilde ze niet in het Nederlands zingen. “Nikki wilde niet mijn liedje zingen in het Nederlands. Dat heeft ze in het Engels gedaan. Ik dacht: vooruit, dan zing jij het lekker in het Engels.

Joling bevestigt dat er zo nu en dan wat aan de hand was met Kerkhof. “Ze was een paar keer ontdaan door iets. Ik kan niet aanwijzen waardoor dat geweest is. Daardoor reageerde ze een paar keer heel vreemd en verkeerd. Ik denk dat het de nervositeit was. Ze was ontzettend aardig“, aldus Joling.

Jacott probeerde er nog een positieve draai aan te geven. “Ze was ook hartstikke aardig. Ze was ook aardig“, zei ze om daarna in lachen uit te barsten.

Yes-R bevestigt dat het niet altijd pais en vree was. “Natuurlijk was er af en toe een lichtelijke spanning en een soort van discussie, maar dat hoort erbij. Je bent wel jezelf aan het presenteren.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen