Nieuwe diva’s melden zich bij Patty Brard

Foto: SBSPatty Brard denkt dat het makkelijk is om een opvolger te vinden voor Tatjana Simic. Dat vertelt de tv-diva donderdag in De Telegraaf. Nu het oorlog is tussen Brard en Simic, willen Brard en Patricia Paay een nieuwe diva om de tv-show Diva’s Draaien Door mee te maken. “Ik moet je eerlijk zeggen: er hebben zich gisteren al veel partijen bij ons gemeld die dolgraag de plek van Tatjana willen innemen. En daar zitten beslist types bij van wie ik dacht: wat leuk, aan jou had ik nog niet gedacht.

Het is uitgesloten dat Simic nog meedoet aan Diva’s Draaien Door. “Ik heb altijd gezegd: K2 zoekt K3 was ook leuk. Nu heeft Tatjana haar eigen glazen ingegooid. Voor mij is het klaar. Om over Patries maar te zwijgen, die wil er geen woord meer aan vuilmaken.

De rel begon toen Simic aankondigde zelf met een hulpprogramma te komen, naast Diva’s Draaien Door. Voor een tweede seizoen daarvan was immers nog geen groen licht, stelde ze. “Soms moet je gewoon even wachten tot de tijd rijp is dat bepaalde dingen gaan loskomen. Als je dat geduld niet op kunt brengen, zit je bij Patries en mij gewoon niet goed.”

Brard vindt het onverstandig van Simic. “Dat ongeduld heeft nu namelijk een averechts effect, want door al dit gedoe heeft RTL bijvoorbeeld nog geen beslissing genomen over Diva’s draaien door. En geef ze eens ongelijk…

Patries en ik gaan samen verder en we zien wel waar dat ons brengt. Er zitten nog zo veel mooie dingen voor ons in het vat, als je maar geduldig bent. En dat begrijpen Patries en ik als geen ander!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen