Patty Brard vreest voor toekomst RTL 4-diva’s

Foto: RTLPatty Brard vreest voor de toekomst van de RTL 4-diva’s. Ze weet niet of er een nieuw programma met haar, Patricia Paay en Tatjana Simic op komst is. Dat vertelde ze zondag in Life 4 You. Het trio maakte samen de hulpshow Diva’s Draaien Door, maar nu heeft Simic in het AD bekendgemaakt solistisch aan een hulpprogramma te werken. “Ik heb een format geschreven voor ons drieën, maar ik heb vernomen dat er iemand liever voor zichzelf begint“, aldus een verontwaardigde Brard.

De toekomst van de RTL 4-diva’s is daarmee in het gevaar. “Ik heb geen idee. We gaan het horen. Ik heb het neergelegd. Ik vind twee hulpprogramma’s naast elkaar iets te veel.

Brard denkt dat ze alleen met Paay verder gaat. “Ik vind dat Patricia en ik wel echt een setje is. Het maakt me niet uit. Patricia en ik kunnen het gelukkig heel goed met elkaar vinden. We zijn ook bezig met een heel extreem format voor ons tweeën. Dat kan ook hartstikke leuk worden.

Ze is teleurgesteld in Simic. “Ik vind het altijd wel lullig als je dingen in de krant moet lezen. Pak even de telefoon. Dat vind ik altijd zo vreemd, maar het allerbeste. We hebben bovendien alle drie ons eigen ding ernaast. Maar zoals ik zei: bel even.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen