Ferry Doedens geeft GTST niet op voor musicalcarrière

Foto: Nick van OrmondtFerry Doedens is niet van plan om zijn baan bij Goede Tijden Slechte Tijden op te geven om zich volledig te richten op musicalwerk. Dat vertelt de acteur in weekblad Story. Doedens is momenteel de vaste vervanger van Jim Bakkum in de musical Wicked. Het gerucht dat hij GTST zou willen inruilen, is onjuist. “Nee hoor, dat is onzin. Ik heb het nog steeds naar mijn zin bij GTST en krijg alle medewerking van mijn werkgever. Soap en musical zijn voor mij een gouden combinatie.” 

Collega-musicalster Kim-Lian van der Meij klaagde over het moeilijk kunnen combineren van televisie en musical, maar Doedens heeft daar geen last van. “In de ochtenden sta ik ijn de Endemol Studio, en mijn opnameschema is zo opgesteld dat ik ’s middags op tijd in Scheveningen kan zijn voor de repetities van Wicked.

Hij geniet van het musicalwerk. “Chantal Janzen, die ook in Wicked staat, sleept me overal doorheen. Aanvankelijk had ik wat moeite met het dansen, maar inmiddels heb ik dat onder de knie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen