GTST-hunk Louis Talpe had moeite met opnametempo

Louis Talpe, de nieuwe hunk in Goede Tijden Slechte Tijden, had in het begin behoorlijk wat moeite met het opnametempo. Dat bekent de acteur in Mikro Gids. Inmiddels gaat het de Vlaming beter af. “Ik moest in verschrikkelijk veel scènes spelen en had veel tekst. Mijn karakter Mike moest overal langsgaan om met alle personages een verstandhouding te ontwikkelen. De eerste weken moest ik trappelen om boven water te blijven, maar nu heb ik de snelheid te pakken.”

Hij is blij met zijn rol in de soapserie. “Ik ben op de radar van GTST verschenen door mijn eerdere Nederlandse jobs. Zo was ik onlangs te zien in de kinderserie Het Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed en had ik een minigastrolletje in de film Gooische Vrouwen. En de Studio 100-serie Mega Mindy, waarin ik Mega Toby speel, is in Nederland natuurlijk ook bekend.”

In België is GTST niet bekend. “Maar ik weet dat het in Nederland een populaire soap is. Met een nieuw personage kun je niet iedere kijker tevredenstellen, maar daar lig ik niet wakker van. Het is voor mij belangrijk om veel te leren, met een goed team te werken en geloofwaardige scènes neer te zetten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen