Katie Melua na pijnlijk optreden VI nu naar Paul de Leeuw

Na een afgekraakt optreden in het RTL 7-programma Voetbal International in 2010, is Katie Melua zaterdag opnieuw te gast in een Nederlandse tv-show. Ze zingt een liedje in het programma van Paul de Leeuw. Dat heeft de VARA donderdag bekendgemaakt. De Britse Melua, vooral bekend van haar wereldhit Nine Million Bicycles, werd na haar optreden in VI afgebrand door Johan Derksen. “Het is een heel leuk meisje en het schijnt een topariest te zijn, maar ik vind het vreselijk“, zei hij.

Van De Leeuw kan Melua op meer sympathie rekenen, want ze was al eens te gast in zijn vorige programma Mooi! Weer De Leeuw. Verder was ze in het verleden te zien in tv-shows als Domino Day en Life & Cooking.

Tijdens haar aanstaande tv-optreden bij De Leeuw zal Melua, die het afgelopen jaar in een depressie verkeerde, samen met het orkest van Cor Bakker haar nieuwe single ten gehore brengen.

De andere gasten in Pau!l, zaterdag om 20.30 uur op Nederland 1, zijn Eelco Bosch van Rosenthal, Lieke van Lexmond en Simone Kleinsma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen