Ad Visser teleurgesteld in Matthijs van Nieuwkerk

Ad Visser (64) vindt dat Matthijs van Nieuwkerk (51) te ver is gegaan in het interview dat hij had met PvdA-Kamerlid Martijn van Dam. Dat vertelt de RTL 5-presentator in VARAgids. Van Nieuwkerk kreeg kandidaat-partijleider Van Dam in februari letterlijk aan het zweten. “Soms kan Matthijs van Nieuwkerk uitschieten. Bijvoorbeeld in zijn interview met Martijn van Dam. Van Nieuwkerk zei: ‘Ik zal u wat zeggen: het wordt helemaal niets.’ Dat slaat nergens op, want wat weet hij er nou van?“, zegt Visser.

Visser is teleurgesteld. “De interviewer schatte zichzelf te hoog in. Maar dat geldt voor wel meer interviewers. Ik snap hoe het ontstaat. Tijdens een live-interview floept er wel eens iets uit.”

Dat zie je ook bij PowNews, vervolgt Visser. “Hoewel zij daar bewust naar op zoek zijn. Zij willen die grens over, maar dat kost ze soms wel eens moeite. Daardoor valt het af en toe tegen wat ze doen. Dat je als kijker denkt: Het had wel wat heftiger gekund.”

Momenteel is Visser elke donderdag te zien als presentator van de realityserie Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf op RTL 5.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen