Ruzies in reallifesoap Barbie zijn gespeeld

Samantha de Jong stelt dat de kijker de flinke ruzies in haar reallifesoap Barbie’s Bruiloft met een korrel zout moet nemen. Dat zegt de realityster in weekblad Story. Volgens De Jong, die bekend werd als Barbie uit de tv-hit Oh Oh Cherso, zijn de conflicten met haar verloofde Michael behoorlijk uitvergroot. “We hebben het bewust zo gedaan. Die knallende ruzies zijn gespeeld. Je moet het voor de kijker toch een beetje spannend maken. Constant naar twee verliefde mensen kijken, is toch niet leuk?

Barbie vindt het vooral belangrijk dat het leuke televisie is. “Michael en ik gooien er dus wat extra spanning in. Dan roep ik dat Michael kan opdonderen en dat ik niet meer met hem wil trouwen om vervolgens zogenaamd woedend naar mijn ouders te vertrekken. Ik meen daar geen woord van. Het is allemaal een beetje uitvergroot.

Er zijn heus wel eens irritaties, benadrukt ze. “Maar zó boos als ik in de serie op Michael ben, zou ik nooit in het echt zijn. Ik wil dolgraag met hem trouwen. We kennen elkaar pas een jaar, maar ik weet zéker dat hij de liefde van mijn leven is.

Ze hoopt op een vervolg op Barbie’s Bruiloft. “Als er na Barbie’s Bruiloft ook nog een Barbie’s Baby komt, ben ik dolgelukkig. Ik hoop dat RTL 5 er ook zo over denkt. Ik wil heel graag dat ze mijn zwangerschap filmen. Ik ben op 23 augustus uitgerekend. Tot aan het ziekenhuis mag de crew meeEn wellicht ook in de verloskamer.

Ik moet er nog even over nadenken of ik met mijn benen wijd gefilmd wil worden“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen