John de Mol chagrijnig om ‘mislukt’ The Winner Is

John de Mol baalt er enorm van dat zijn prestigeproject The Winner Is is geflopt op de donderdagavond van SBS 6. Dat bekent de tv-producent vrijdag in het tv-programma College Tour, meldt Volkskrant.nl. The Winner Is scoort ongeveer een half miljoen kijkers, terwijl De Mol zei ‘een touw te kopen’ bij minder dan een miljoen kijkers. “Ja, ik heb heel hard gescholden. Ben daar heel lang, heel chagrijnig over geweest. En waar het aan ligt? Dat kan ik niet in een paar minuten uitleggen.

Volgens De Mol is het programma niet te ingewikkeld, zoals dagblad De Pers deze week suggereerde. “Nee, ik denk dat dat dan meer aan de betreffende journalist ligt.”

De Mol is de hoop niet verloren. Bij de oosterburen gaat de show lopen met Linda de Mol als presentatrice. “Het is in Nederland mislukt, maar we krijgen gelukkig een herkansing in Duitsland vanaf volgende week en we hebben het programma zo verbeterd dat ik er nog steeds in geloof.

De mediatycoon gelooft in de toekomst van zijn zendergroep SBS. “Geef ons minimaal twee jaar om het fundament weer opnieuw te bouwen. Dan mag je me er weer naar vragen. Bij RTL, dat ook ooit in een dergelijke fase verkeerde, deed er toen ook vijf jaar over om weer succesvol te worden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen