Vrijgezellenparty’s en de eerste echo in tv-soap Barbie

Foto: Nick van OrmondtSamantha de Jong, beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso, bespeelt vele registers in haar soap Barbie’s Bruiloft. Niet alleen zullen de voorbereidingen op haar huwelijk te volgen zijn, maar komt bijvoorbeeld ook haar eerste echo op tv. Dat heeft RTL laten weten. In Barbie’s Bruiloft geven Samantha en haar partner Michael een uitgebreid kijkje in hun leven. “Veel speelt zich af in de straat waar Barbie, Michael, hun vrienden en een groot deel van de familie wonen“, zegt een woordvoerder.

De hele familie is nauw betrokken bij de bruiloft. “De zwangerschap van Barbie en die van haar beste vriendin, die op haar trouwdag is uitgerekend, worden op de voet gevolgd, net als haar zoektocht naar een oogverblindende bruidsjurk, de torenhoge wedding cake en het uitkiezen van een geschikte trouwlocatie.

Toch is er ook ruimte voor het alledaagse.  “Zoals het schoonmaken van hun nieuwe stulpje, het koken, het uitlaten van de hond, de eerste echo en het uitkiezen van een wiegje voor de kleine telg. En overleeft het aanstaande huwelijk de vrijgezellenparty, inclusief de onvermijdelijke stripper?

De grote dag vindt plaats op zondag 1 april, stelt RTL.

Barbie’s Bruiloft is vanaf 6 maart wekelijks van 20.30 tot 21.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen