Beteuterde jongen wil 50.000 euro van BNN

Raymon Janse heeft voor het gerecht 50.000 euro geëist van BNN. De jongen uit Hendrik Ido Ambacht won op internet een rol in de serie Who’s In Who’s Out, maar die heeft hij niet gekregen. Nu is hij uit op schadevergoeding. Dat vertelde hij maandag op SBS 6. Janse schaamt zich rot. “Ik heb tegen heel veel mensen die ik persoonlijk ken altijd gezegd: ‘Hé, ik heb een hoofdrol in een tv-serie: Who’s In Who’s Out.’ Dus ook voor vrienden sta je eigenlijk een beetje voor lul. Zo moet je het ook zien.” 

Dat hij de rol niet heeft gekregen, boeit hem minder. “Die rol, ja, zo’n groot succes is het toch niet geworden. Had ik in die serie gekomen, dan was ik met een flop bekend geworden. Dus een schadevergoeding zou wel op zijn plek zijn“, redeneert Janse.

De rechter vindt dat beide partijen eerst nog maar even om tafel moeten. “We hebben altijd aangeboden een zekere mate van compensatie. Er is gesproken over een acteercursus. Dat aanbod heeft altijd gestaan en staat nog steeds“, biedt advocaat Marc de Boer van de producent van de serie aan.

Mochten de twee partijen er uiteindelijk niet uitkomen, dan zal de rechter een beslissing nemen.

Who’s In Who’s Out is momenteel elke zondag om 19.00 uur te zien op Z@pp.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen