Beau verwacht stijgende kijkcijfers The Winner Is

Beau van Erven Dorens verwacht dat het aantal kijkers van zijn show The Winner Is donderdagavond langzaam stijgt, na de dramatische kijkcijferval van vorige week. Dat vertelt de presentator op 3FM. The Winner Is trok met de première 1,1 miljoen kijkers en zakte een week later in tot 642.000 kijkers. “De komende weken gaat het om meer geld en ik hoop dat de mensen het dan weer oppakken en dat het wat groeit. Het wordt spannender. Ik denk dat het wel langzaam op gaat trekken“, vertelt hij.

Een nieuwe fikse kijkcijferdaling zou de strop voor het programma kunnen betekenen. “Ik heb wel vaker met dat bijltje gehakt. Met enorm veel publiciteit kan je veel mensen naar die zender toehalen, en daarna moet je het gaan verdienen. Het is ook best een lang programma, dus we nemen een risico erin.”

Van Erven Dorens maakt zich niet al te druk. “We moeten bij SBS ook gewoon bescheiden zijn in onze verwachtingen. We moeten gewoon leren om met weinig cijfers tevreden te zijn en weer op te bouwen.

Wij zijn echt overtuigd van dat programma en vinden het gewoon ontzettend leuk. Ik begrijp best dat het iets nieuws is en dat de mensen er aan moeten winnen.”

The Winner Is is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

 

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen