Renée Soutendijk hoopt op vervolg Moordvrouw

Foto: RTLRenée Soutendijk hoopt vurig dat de misdaadserie Moordvrouw een vervolg krijgt op RTL 4. Dat vertelt de actrice in Televizier. Soutendijk zou dolgraag meewerken aan een tweede seizoen. “Vaak is het zo in politieseries dat de gastrollen interessanter zijn dan de vaste mensen. Dat gaat in dit geval niet op: ieder krijgt een eigen aflevering. Ik hoop echt dat we met z’n zessen door mogen gaan. Het was een feestje om met deze mensen te werken, voor en achter de camera“, vertelt ze.

De werkdruk was wel groot, zegt Soutendijk. “We hadden zestig dagen om tien afleveringen op te nemen. Dat betekent dat iedereen heel goed voorbereid naar de set moet komen, want veel tijd om te repeteren is er niet. Maar ik heb het gevoel dat die druk de serie ten goede is gekomen.

Ze heeft veel respect voor hoofdrolspeelster Wendy van Dijk. “Wendy is een multitalent. Ik weet niet hoe ze het allemaal combineert, maar alles wat ze doet, gebeurt met volledige inzet. Dat mens heeft zo veel talenten, ze doet het fantastisch. Groot respect!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen