Bas Muijs voorlopig niet terug in GTST

Bas Muijs keert voorlopig niet terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij vindt het er niet de juiste tijd voor. Dat vertelt de acteur in dagblad Spits. Volgens Muijs zijn er geruchten over een comeback. “Ik zal niet zeggen dat ik nooit meer zou willen terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden. Maar dit moment is daar niet geschikt voor. Het gaat de laatste tijd veel over mijn eventuele terugkomst, maar dat is nu niet aan de orde. Ik zeg met name: nu niet“, zegt de tv-persoonlijkheid.

De acteur vertrok in 2005 uit GTST. “Als je jarenlang in zo’n soap hebt gezeten en je stopt ermee, dan denken mensen onmiddellijk dat je onder een steen ligt. Dat is natuurlijk helemaal niet zo. Je bent alleen niet meer elke dag in beeld. De enige manier om dat te bereiken, is door nieuwslezer te worden of in Goede tijden te gaan spelen. Daarbuiten lukt het je hooguit één keer per week, zoals ik drie jaar lang in Voetbalvrouwen heb gedaan.”

Voorlopig is hij eerst druk met een primetime-trouwshow op Net5. “Nu blijkt dat de mensen zó overtuigd zijn van mijn presentatiekwaliteiten, dat ik een nieuw programma heb gekregen bij Net 5. Ik heb die route niet zelf uitgestippeld. Het kwam op mijn pad en toen ging ik kijken of ik het bij mezelf vond passen. En kennelijk past er heel veel bij mij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen