Irene Moors wordt wild van Piet Paulusma

Foto: RTLIrene Moors was zondag lyrisch toen Piet Paulsma de ‘mystery guest’ van haar programma Life 4 You bleek. Dat was te zien in de live-uitzending op RTL 4. In een programma-onderdeel moeten Moors en Carlo Boszhard raden welke gast er achter het decor staat, en dit keer bleek het Paulusma. “Nou. Niet waar! Ik ben naar je aan het kijken en denk: het is hem echt. We zijn al jaren aan het proberen om jou in de show te krijgen. Ik zit echt even te kijken van: ben je het wel? Maar je bent het!

Paulusma werd onder meer gevraagd over zijn toekomst bij SBS 6, waar momenteel de koppen rollen. “Over dit soort zaken moet je gewoon bij de zender zijn en niet bij mij. Ik heb vorig jaar een vijfjarig contract getekend, dus…”

Ook over welke kant het op zou moeten gaan met SBS, wilde Paulusma niet filosoferen. “Je bent bij een zender, dus je praat met heel veel mensen. Ik bemoei me niet met het beleidsmatige gedeelte. Ik maak een programma over het weer en daar ben ik druk genoeg mee.”

Lang duurde het bezoek van de weerman niet. “Ik blijf niet eten, want ik heb vanavond nog genoeg te doen. Ik moet mijn eigen programma nog gaan maken en kom live vanuit Friesland.

Voor Moors kon het niet meer stuk. “Dichterbij Piet Paulusma kom ik niet meer.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen