Patricia en Patty willen door zonder Tatjana

Foto: RTLPatricia Paay en Patty Brard zien het wel zitten om samen een tv-programma te maken. Dat vertellen ze in weekblad Story. Samen met Tatjana Simic deden ze vorig seizoen al Diva’s Draaien Door, maar twee diva’s zijn volgens hen ook genoeg. “Kijk naar ons – wij zijn toch de Absolutely Fabulous van de Hollandse tv? Je kunt onze gesprekken integraal op de buis brengen. Ik zie dat wel zitten, hoor. Ik steek veel op van Patricia. Zij is zó relaxed! Patricia krijg je niet op de kast“, zegt ze.

Paay bevestigt dat er best eens een einde kan koken aan de drie-eenheid. “Tatjana is een schat en we zijn allebei dol op haar. Maar ze is toch anders. Sowieso is ze een stuk jonger. Maar ik denk ook weleens dat ze iets te lief voor ons is. Patty en ik lijken veel meer op elkaar. Het is trouwens helemaal niet zeker dat er een vervolg komt op Diva’s Draaien Door.

Simic weet niets van de plannen van haar collega’s. “Dat zij met z’n tweetjes door willen, is mij absoluut niet bekend. Dat overvalt mij wel, eerlijk gezegd. Daar hebben ze mij niets over verteld. Maar ik maak me niet druk. Ik heb een gigantisch hectisch jaar voor de boeg, met mijn optredens en andere dingen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen