Dagelijks tv-programma voor Fred van Leer

Foto: Nick van OrmondtFred van Leer krijgt een dagelijkse tv-show in de vooravond van RTL 5. De stylist, bekend van Holland’s Next Top Model, komt op de buis met Shopping Queens. Dat vertelde hij zondag in het tv-programma Life 4 You. Volgens Van Leer is de realityshow op zijn lijf geschreven. “Het wordt geen praatprogramma over de problematiek in de derde wereldlanden, nee. Het heet De Shoppingqueens. Het heeft dus met mijn vak te maken en dat vind ik wel heel erg leuk“, zei hij.

Het programma lijkt volgens Van Leer op Wie is de Chef. “We gaan de hele week shoppen. Het is van maandag tot vrijdag, dagelijks. Dus als je het niet leuk vindt, moet je gaan zappen. Het lijkt op Wie is de Chef, maar dan met shoppen.

Elke week zijn een aantal dames te zien die een shoppingopdracht krijgen. “Ze gaan de hele week shoppen en komen vrijdag bij elkaar met een grote catwalk. En dan gaan we punten geven. Eén van de dames gaat winnen. Zij wordt de shopping queen en krijgt een fashion cheque ter waarde van duizend euro.”

De eerste aflevering is op 12 maart.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen