‘Oh Oh Cherso te veel uitgemolken’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf vindt dat RTL 5 het programma Oh Oh Cherso en het genre losbol-tv te veel uitmelkt. “Uitmelken is ook een vak. Bij RTL 5 zijn ze er erg goed in“, stelt hij. Voller is teleurgesteld. “De sterren van Oh Oh Cherso werden in slechts één jaar tijd zo uitgemolken dat ze zichzelf niet meer zijn. We zien nu Sterretje verklaren dat hij het nooit doet op de eerste date. En dat uit de mond van de man die het begrip ‘daggeren’ introduceerde.

Volgens Voller speelt RTL 5 handig in op het feit dat Oh Oh niet voor altijd mee kan. “In de wetenschap dat deze proleten met sterstatus snel zouden opbranden, programmeerde de zender meteen eenzelfde soort programma: De Villa, waarin nog meer losgeslagen jongeren werden losgelaten op de kijker.

De tv-shows gaan steeds een stukje verder. “In De Villa gaat het er inmiddels heftiger aan toe dan in Chersonissos. Nog is het niet genoeg. Over twee weken worden Oh Oh Cherso en De Villa ingeruild voor de New Chicks. Vijf Brabantse meiden op zoek naar de ‘liefde’.

De tv-kenner houdt zijn hart vast. “Tip: bekijk alleen het promotiefilmpje voor New Chicks, waarin één van hen meteen maar ‘alle piemels’ claimt. Daarmee is het hele verhaal van deze nieuwe natuurserie eigenlijk in één keer samengevat. En laat de rest maar zitten.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen