Rolf Wouters sluit tv-comeback niet uit

Foto: Veronicastory.nlRolf Wouters sluit een tv-comeback niet uit. Toch staat hij er niet om te springen. Dat vertelde de tv-presentator donderdag in De Coen & Sander Show. Wouters is bang dat een terugkeer te veel druk met zich brengt. “Je moet ervoor oppassen dat je niet het comeback-gevoel gaat creëren. Als ik al wat ga doen, weet ik zeker dat het groter wordt gemaakt dan het is. Dan kan iets eigenlijk alleen maar tegenvallen. Dan denk ik: is het niet leuker om de herinnering te houden?“, aldus de tv-coryfee.

De presentator mist televisie niet. “Ik ben in een zee van rust terechtgekomen. Ik vind het heerlijk om meer tijd te kunnen besteden aan andere dingen. Televisie maken bezorgt veel stress. Ik ben nooit van mijn podiumangst afgekomen. Dat geeft veel stress. Ik heb het ervaren als uitermate prettig dat ik niet meer in de aandacht sta.

Toch heeft hij de deur niet helemaal achter zich dicht gedaan. “Laat ik het zo zeggen: ik heb zelf niet de prangende behoefte. Maar ik heb altijd geleerd om nooit ‘nooit’ te zeggen. Dat is geen trucje. Ik kan me haast niet voorstellen dat er nog iets komt waar ik enthousiast van word en dat graag wil doen. Maar ik heb nooit ‘nooit’ gezegd.

Volgens John de Mol is er ruimte voor een comeback van Wouters. “Het is iemand die weet wat hij kan. Het is een talent. Het aantal mensen in Nederland dat echt heel goed is als dragende kracht van Nederland, dat zijn er weinig. Op het moment dat Rolf zou zeggen dat hij dat wil, dan zijn er wel mogelijkheden“, zegt de mediatycoon.

Wouters waardeert de woorden van De Mol. “Grappig. Ik weet niet zo goed wat ik daarop moet zeggen. Het is leuk dat hij zo aardig over me spreekt. Ik heb hem ook altijd leren kennen als een aardige man.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen