Gordon vindt tv-serie Linda ‘slechtste comedy ooit’

Foto: Nick van OrmondtGordon vindt de komedieserie Iedereen Is Gek Op Jack van zijn collega Linda de Mol niet om over naar huis te schrijven. Dat zegt de zanger in Veronica Magazine. Linda heeft volgens Gordon geen goed werk geleverd. “Er zijn heel wat mislukte comedy’s geweest. De grootste afgang vond ik Iedereen Is Gek Op Jack. Nou, iedereen ging over z’n nek van Jack vol- gens mij, dat is de slechtste comedy die ik ooit gezien heb. Een enorm verschil met wat wij hebben neergezet in Zie Ze Vliegen“, zegt hij.

Gordon speelt een van de hoofdrollen in Zie Ze Vliegen, een van oorsprong Britse serie vertaald door Carlo Boszhard. “Hij liet een tape zien aan de Engelse producers om toestemming te krijgen, met daarop een stukje van de TV Kantine met Chantal Janzen als iemand uit ‘Allo ‘Allo en mij als die moeder van The Nanny. Toen zeiden ze: oké, jullie mogen het doen, maar die twee moeten er ook in. Dus dat was een waanzinnig compliment voor ons.

Op dit moment is alles waar Gordon aan meewerkt op tv een succes. “Je bent zo groot als je laatste programma, dus natuurlijk ben ik gevoelig voor hoge kijkcijfers. Ik maak programma’s om succes te hebben. Maar ik heb ook de keerzijde gekend: ik heb Waar is Elvis? gemaakt met 1 punt 2… procent, haha! En Singing Bee, programma’s die het niet goed hebben gedaan, of redelijk goed. Ik heb alle facetten meegemaakt.”

Dit vak is eigenlijk alleen maar leuk als je succes hebt. En op dit moment kan ik spreken van een explosie van succes. Het lijkt wel alsof ik in een soort vibe zit in mijn leven waarin het allemaal op een hele natuurlijke manier tot mij komt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen