Musicalster Chaira teleurgesteld in jury The Voice

Musicalactrice Chaira Borderslee, onder meer bekend van de musical Aïda, vindt het ongelooflijk dat ze niet door de ‘blind auditions’ van The Voice of Holland 2 is gekomen. Dat vertelt de actrice vrijdag in De Telegraaf. Borderslee twijfelt aan de deskundigheid van juryleden Angela Groothuizen, Gordon, Marco Borsato en Roel van Velzen. “Wanneer er in de jury muziekkenners zitten en ze horen mijn stemkwaliteit niet, dan is dit blijkbaar niet de weg voor mij“, zegt ze in een interview met de krant.

De artieste zong het nummer A Song For You. “Ik kreeg de zaal helemaal stil, het publiek was echt onder de indruk. Maar van de jury draaide niemand zich om. Er hing een heel vreemde spanning in de zaal. Ik kreeg uiteindelijk ‘kritiek’ waarmee ik niets kan. Ik zou niet hebben kunnen doseren en te veel hebben gegeven. Ze vonden mijn stem te sterk.

Ook over de repetities is Borderslee niet te spreken. “Ik kwam in een groep van 25 kandidaten terecht en mocht vliegensvlug twee minuten een nummer oefenen met de band. Het was natuurlijk ontzettend vermoeiend en massaal. Ik was van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat aanwezig en had nog net geen nummer op mijn voorhoofd. Ik vond het vreselijk.”

Ze geeft niet op. “Maar het gevoel van onbegrip blijft nog wel even hangen. Ik weet nu dat dit niet de weg voor mij is, hoewel ik dat vooraf heel anders zag.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen