Diva’s Draaien Door in première op 1 september

Foto: RTLHet nieuwe realityprogramma Diva’s Draaien Door met Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic krijgt een plek in de donderdagavondprogrammering van RTL 4. De eerste aflevering van de tv- show is op 1 september. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Diva’s Draaien Door zal acht weken lang te zien zijn na afloop van Bonje met de Buren, de kijkcijferhit van John Williams en Natasja Froger. Ook dat programma gaat op 1 september van start met een achtdelige serie nieuwe afleveringen.

Ook op de andere uitzendavonden gaat RTL 4 vanaf augustus en september op volle sterkte de strijd aan met de concurrentie. Zo gaat op vrijdag 26 augustus de nieuwe metamorfoseshow Hotter Than My Daughter met Gordon in première, direct na de talentenshow Holland’s Got Talent.

Op vrijdag 23 september, als het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start gaat met Marco Borsato als het nieuwe jurylid, zit Gordon een paar weken na de best bekeken talentenjacht van Nederland ooit geprogrammeerd.

De zaterdagavond wordt op 20 augustus al in een nieuw jasje gestoken met de komedieserie Zie Ze Vliegen van Carlo Boszhard en Irene Moors om acht uur, gevolgd door Nicolette van Dams programma Ny Name Is om half negen en Jack Spijkermans Echt Waar om tien uur. My Name Is wordt op 24 september al opgevolgd door Linda de Mols kijkcijferkanon Ik Hou Van Holland.

Carlo en Irene keren op 28 augustus elke zondag terug met Life 4 You. Op primetime wordt deze dag gereserveerd voor premièrefilms. De maandagavond-serieavond blijft in tact. Wel wordt om half elf de nieuwe serie Covert Affairs geïntroduceerd.

Martijn Krabbé en Herman den Blijker verzorgen vanaf 30 augustus de dinsdagavond van RTL 4 met respectievelijk Uitstel van Executie en Herman’s Restaurant School.

De woensdag wordt vanaf 31 augustus gevuld door Robert ten Brinks Wie Trouwt Mijn Zoon en het kledingprogramma Trinny & Susannah: Missie Holland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen