Patty Brard baalt van bloggers

Patty Brard baalt van mensen die nega- tieve commentaren over haar plaatsen op weblogs op internet. De presentatrice vindt het laf. “Toen het nieuws uitlekte dat ik samen met Patricia en Tatjana een programma ga maken voor RTL 4 leek het wel of er een showbizzbom ontplofte. Iedereen heeft er een mening over en steekt die niet onder stoelen of banken. Vooral de bloggers zijn weer goed verte- genwoordigd met hun negatieve ‘wat moet ik anders met mijn tijd’-oordelen“, zegt ze in Privé.

De dames zijn uitgemaakt voor rotte vis, stelt Brard. “We zijn alle drie echt uitgemaakt voor alles wat het aanzien niet waard is, voor wanhopige fossielen die een laatste doodschop op tv verdienen. Ik ben daar heel erg van geschrokken, maar het maakt wel een hoop duidelijk.

Brard is niet meer gewend om in de publiciteit te staan. “Ik begrijp nu pas waarom ik bijna vijf jaar lang kabbelend achter een Shownieuwsdesk staan eigenlijk wel lekker vond. Bijna nooit meer was ik voer voor bladen of showprogramma’s, tenslotte was ik de deskundige met de vrijbrief mijn mening over bekende Nederlanders, hun werk en hun privéleven te geven. Op de een of andere manier heeft de pers en ook het publiek dan niet zo’n uitgesproken mening meer over jou.”

Toch weerhoudt geen enkel commentaar Brard ervan om plezier te maken met Patricia Paay en Tatjana Simic in hun nieuwe programma Diva’s Draaien Door. “Het wordt geen Over De Vloer, want daarin zijn Gerard en Gordon uniek, maar het wordt wel een programma over drie kibbelende dames die er alles aan zullen doen om hun doel te bereiken. De karakters zijn verschillend, de chemie is top en de situaties zijn hilarisch!

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen