Christophe Haddad terug in GTST

Christophe Haddad keert na twee jaar terug in Goede Tijden Slechte Tijden. De Vlaamse acteur, die ruim vijf jaar de rol van Nick Sanders vertolkte, is vanaf 5 juli weer te zien in de soapserie. Dat vertelde hij woensdag aan diverse media. Haddad verliet GTST in 2009 om acteerlessen te volgen in Amerika. “Ze belden mij en ik had zoiets van: ja, ik ben nog niet klaar met die rol. Nick is destijds in een gesticht gegaan, dus daar kun je alle kanten mee op“, aldus Haddad op Q-music.

De acteur heeft er geen spijt van dat hij ooit vertrok uit GTST, zei hij in RTL Boulevard. “Ik wilde terug naar studeren. Ik ben naar New York afgereisd en heb daar mijn studie afgerond voor method acting. Toen ben ik naar Los Angeles vertrokken en heb daar verder gestudeerd. Vervolgens heb ik een jaar in België gewerkt.”

Hij is inmiddels al weer een tijdje op de set van GTST te vinden. “Toen ik begon met de opnames, was het weer net als gisteren. Het is een familie waar je thuiskomt vol lieve mensen en vertrouwde acteurs. Vooral met Lieke heb ik altijd veel contact gehouden.”

Haddad speelt een tijdelijke rol. “Ik ben er een tijdje. Hoe lang, mag ik niet zeggen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen