VARA herhaalt duizendste DWDD ‘op veler verzoek’

Foto: VARADe VARA gaat de duizendste aflevering van De Wereld Draait Door zaterdag ‘op veler verzoek’ herhalen. De uitzending begint dan om 19.55 uur op Nederland 3. Dat heeft de VARA vrijdag laten weten. De duizendste aflevering van de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk was afgelopen dinsdag geheel gewijd aan het tv-oeuvre van Willem Duys. “De hommage is zo enthousiast ontvangen, dat besloten is om de uitzending aanstaande zaterdag te herhalen“, aldus een woordvoerster.

Ondanks zijn broze gezondheid was de voormalig tv-presentator in de studio aanwezig. Hij werd bijgestaan door zijn vrouw Mary Duys. Aan tafel zaten onder meer Mies Bouwman, Martine Bijl en Lee Towers.

Voor presentator Matthijs van Nieuwkerk is Willem Duys altijd een voorbeeld geweest. “Het gemak, de eloquentie, de improvisatie, hij was er een meester in. Zijn programma heette niet voor niets Voor de Vuist Weg, hij deed maar wat, en dat deed hij als de beste.

De laatste aflevering van dit seizoen De Wereld Draait Door is op 27 mei. Op 5 september begint het zevende seizoen van de talkshow.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen