Duizenden mensen willen bij Oh Oh Cherso

Foto: RTLDe aanmeldingen voor de audities van de tv-show Oh Oh Cherso stromen volgens RTL binnen. Er hebben zich al tweeduizend kandidaten aangemeld. Dat heeft RTL 5 donderdag laten weten. De makers van Oh Oh Cherso gaan in zogenoemde X Cherso-audities op zoek naar kandidaten die mee willen doen aan het nieuwe seizoen van de show. “Aan de oproep van Barbie, die graag een homo in de groep verwelkomt, is ook gretig gehoor gegeven“, aldus een zegsvrouw van RTL.

Het potentiële feestbeest-aanbod is heel divers, niet alleen Hagenezen maar ook Groningers, Brabanders, Tukkers en zelfs Belgen geven zich massaal op, meldt RTL. “De leeftijd varieert van 10 tot 53 jaar. Minderjarigen moeten helaas nog even wachten, want meedoen is pas mogelijk vanaf 18 jaar.”

Mensen die ervan dromen om met de acht Hagenezen Jokertje, Barbie, Matsoe Matsoe, Little Princess, Sniper, Kabouter, Sterretje en Elize plankgas uit hun dak te gaan op een feestvakantie, kunnen zich nog tot vrijdag 27 mei opgeven. De audities vinden volgende maand plaats.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen